Telefon: 0744.707.701 | Email: sartehmedical@gmail.com | Str. Ziduri Intre Vii, nr.19, bl. G, Et 5 Ap.52 Sector 2

Statie Prelevare Probe Apa WaterSam WS 316

WS 316 este un prelevator stationar de probe de apa. Acesta ofera cea mai mare capacitate de stocare a esantionului si cea mai larga gama de optiuni si echipamente pentru aplicatii specializate.

WS 316 este fabricat cu un dulap izolat din oțel inoxidabil.

Sistemul de control al climatizării asigură că probele sunt depozitate la temperatura dorită (reglabilă, presetat la 3 ° C), cu un grad ridicat de precizie, la temperaturi de la -25 ° C până la + 42 ° C.

Cu unitatea de refrigerare opționala, eșantioanele sunt în siguranță chiar și atunci când temperatura mediului ambiant ajunge la + 55 ° C.

Sistemul standard de prelevare a probelor de vid în WS 316 asigură o precizie maximă și se pot trage probe de la adâncimi de până la 8 metri, sau până la 30 de metri, cu echipamente opționale.

În cazul în care un sistem de prelevare a probelor de vid nu este adecvat, oricare dintre celelalte sisteme de eșantionare poate fi selectat și încorporat in acest model.

Sistemul de prelevare a probelor este amplasat în interiorul camerei de depozitare a probelor, împiedicând astfel mediul prelevat de la a fi încălzit în timpul verii, supra-răcit în timpul iernii sau afectate de lumină. Echipamentul poate fi, de asemenea, echipat ca un sampler dublu cu un al doilea sistem de eșantionare.

WS 316 este potrivit pentru aplicații de interior și de exterior.

Vezi pagina producatorului